Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Guncel IRCForumlari.net - NucleaR (Yalan makinesi)

Toprak

Yeni üye
Kullanıcı
Merhaba,
Konu daha önce r10 üzerinden açmıştım, ama dün forumun açığını dile getirince "hacking" den dolayı konuyu sildiler.
Buraya tekrar açıyorum.

Konuyu bilmeyenler için kısaca özetleyim, IRCForumlari.NET'e konu açtım 28 Ekim 2024 de "ZenoHost Hırsızlığı" diye, botumu müşterimin VDS'inden çalıp kendi sitelerinde satışa koymuşlar. Konu içerisine direkt zenohostun satış linkini ekledim filan ama hiç işlem yapılmadı, bayrama 1,2 gün kala çekiliş konusu açmış ZenoHost, bende konusuna yazdım arkadaş hırsızdır dikkat edin deyip gülüp geçtim. Üzerinden fazla geçmedi çekiliş konusundaki mesajım görünmeyecek şekilde silindi ve açtığım konu delil yok denip kitlendi. Neyse baya bi tartıştık profilimin silinmesini istedim silmediler 2 gün banladılar. Bende daha önce bildiğim açık sayesinde forumdaki o anki userlerin bilgilerini çekip giriş yaptım. Konuların altına yazıp yanki'ye hakaret ettim, artından NucleaR wp den yazdı işte durum nedir vs. ilk önce tehdit etti Konya'da elim uzundur yok babanı, amcanı ararım vs. dedi dedim böyle böyle profilimi sil bende bendeki giriş bilgilerini sileyim dedim, tamam şu an amcamlar var müsait olunca yaparız dedi o gün konu kapandı.
Ertesi gün açtığım R10'da ki konuda IF'in teknik admini o kadar kendinden emin, yok açığı kapattım, yok koruma ekledim, yok bilmem ne diyerek tekrar deneme mi istedi. Bende tabi hiç üşenmedim 60-70 üyenin daha log bilgisini çekerek IF'e login oldum, hani koruma ekledim dediği normal kullanıcılara etki etti ben hiç sorun yaşamadan login olup, konulara post atabildim. Hatta IFtagram kısmına çok güzel resimler bile attım :)
Olay bundan ibaret sonra NucleaR tekrar yazdı hani konuşmuştuk vs. diye dedim profilimi silmedin bende girip baktım öyle dedim sonra tehdit etmelere devam etti gerisini resim olarak ekliycem.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    214.3 KB · Görüntüleme: 9
  • 2.png
    2.png
    107.2 KB · Görüntüleme: 9
  • 3.png
    3.png
    360.1 KB · Görüntüleme: 8
  • 4.png
    4.png
    207.8 KB · Görüntüleme: 8
  • 5.png
    5.png
    112.5 KB · Görüntüleme: 7
  • 8.png
    8.png
    294.2 KB · Görüntüleme: 6
  • 7.png
    7.png
    200.5 KB · Görüntüleme: 7
  • 6.png
    6.png
    217.4 KB · Görüntüleme: 9
  • 9.png
    9.png
    5.6 KB · Görüntüleme: 8
  • 10.png
    10.png
    7.2 KB · Görüntüleme: 10
Gelelim kendi forumlarında tek suçlu ben gibi lanse etme çalışmalarına cevap vereyim :) R10'da tek tek cevap vermiştim bunlara o resimleri yine ekliyorum.
IF'de ki üyelerin bilgilerine nasıl ulaşabildim onu da en son ki resimde görebilirsiniz. Hiç bir şekilde IF'in kendi panelinden yedek vs. alınmadı, çok farklı bir alan adına Furkan kurdu, tema editlememiz için, oradaki yedek tarafımca 2018 yılında alındı, yedek laptobumla beraber yandı gitti yani ortada hiç bir şekilde bir DB olmadı.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    43.9 KB · Görüntüleme: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    171.3 KB · Görüntüleme: 8
  • 3.jpg
    3.jpg
    170 KB · Görüntüleme: 7
  • 4.jpg
    4.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 8
  • 5.jpg
    5.jpg
    117.8 KB · Görüntüleme: 8
  • 6.jpg
    6.jpg
    149.7 KB · Görüntüleme: 8
Gelelim şimdi, bu DB olayı nereden çıktı?
Bizim Whatsapp grubumuz vardı, Ben, IRCMaster ve Snoopy ile konuşmalarımızda bi IF olayı açıldı ve dedim ki bende IF'in 2018 yılındaki yedeği vardı ama artık nerede bulamıyorum dedim. Olay bundan ibaret olmayan bir şeyi oldu gibi gösterdiler, iftira attılar ve en büyüğü de HIRSIZ damgası vurdular. Lakin olayın iç yüzünü bilenler kimin hırsız kimin şerefsiz olduğunu çok daha iyi biliyorlar.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    226.8 KB · Görüntüleme: 7
Devam edelim, IF'in teknik admini r10'da bana küfürler etti ve iftira atarak "sen iş yerinin kasasında para çalan adamsın" dedi, böyle bir şey hiç yaşanmadı.
İspat etmelerini istedim ama tabi iftira at izi kalsın düşüncesinde oldukları için cevap vermek yerine küfürler etmeye devam etti, tabi forumdan banlandı.
Forum üzerinde hafif bir arama ile Convex nicki teknik adminin daha önce R10'da üye olduğu ve milleti dolandırdığını öğrendim R10'da ki konuma bunları da eklemiştim.
Kendisi bana o kadar küfür edip HIRSIZ damgası vurmaya çalışmıştı ama arkadaş kendi yaptıklarını dile getirmiş bir nevi.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    215 KB · Görüntüleme: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    36.7 KB · Görüntüleme: 8
  • 3.jpg
    3.jpg
    90.4 KB · Görüntüleme: 8
  • 4.jpg
    4.jpg
    58.3 KB · Görüntüleme: 8
  • 5.jpg
    5.jpg
    69.9 KB · Görüntüleme: 8
Evet durum nedir? NucleaR battığı pislikten kurtulmaya çalışıyor, çalışırken de millete iftira atarak yapıyor.
Ben hiç bir şekilde 2. bir numara vermedim, vermiş dahi olsam bu kişi Babam olurdu. Kendisi whatsapp resminde de görüldüğü gibi ailemin numaralarını bana copy etti babamın, amcamın, ablam ve kardeşimin numarasıydı. Tutup da NucleaR'a ailemin ismini söyliycem ve numaralarını vericem öyle mi? Hadi diyelim verdim aklınız alıyor mu sizin neden ablamın ve kardeşimin numarasını veriyim? Biri Gaziantep de diğeri farklı yerde, yani isimlerine kadar söyledi yaptığı yanlışın kendisi farkında ama bu suçtan ne yaparsa yapsın dönemeyecek.
Evet o anlık sinir ile bende dedim senin ailendeki kadınları, yengeyi arayım dedim bir anlık sinir ile söylendi, ne bir arama ne farklı bir şey tarafımca olmamıştır. Benim numaram her yerde mevcuttur, desinler ki Toprak bizim ailedeki birini aradı, tehdit etti vs. dedin diyemez çünkü öyle bir şey yapmadım. Kendisi tuttu ablamı aradı, ismini biliyordu. Konuşma aynı şöyle geçti kendisi o konuşmayı bile farklı anlatıyor.

Esra ablaylamı görüşüyorum
- Evet buyrun
Toprak bizim forumumuzla uğraşıyor
- Siz demek ki iboya bişi yapmışsınız ki o da size elinden geleni yapmıştır

Sonra direkt kapatmış, ne oldu istediğin cevabı bulamadın mı da direkt kapattın :)

Geçmiş olsun zeno host konusunda haklısın senin botunu kendi sitesinde satıyordu bende gördüm. ircd hosting paketlerinde hala nomercy botu destekli filan satışa devam ediyor. Programın ismini yazmamıssın bizde bi kurcalayalım : )

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.